2021-05-04 14:17:59• hírek • Bede Emőke

26 lejért tartotta fogva áldozatát

Az ügyészség május 2-án minősített rablás, személyi szabadság megsértése és testi sértés miatt bűnügyi nyomozást kezdeményezett egy férfi ellen, ki május 1-én kirabolt és fogva tartott egy szatmári nőt.

Cojan Corina ügyésznő tájékoztatása szerint május 1-én, 22 óra körül U. Simion betörte a szatmárnémeti ingatlan bejárati ajtajának ablakát, majd jogtalanul behatolt a sértett otthonába. A férfi először egy textilanyagot késével kisebb csíkokra szabdalt, majd összekötözte a nő kezét és lábát is. Kihasználva, hogy a sértett e formában már védekezni sem tudott, a gyanúsított magához vette a nő mobiltelefonját, illetve 26 lejnyi készpénzt. U. Simion azonban nem elégedett meg ennyivel, ugyanis amikor az áldozat menekülni próbált, rátámadt a nőre és 8-9 napos orvosi ellátást igénylő sérüléseket okozott neki.


A bíróság honlapján elérhető információk szerint U. Simion ügyvédje kérelmezte, hogy védence előzetes helyett kerüljön inkább hatósági felügyelet alá, ám ezt kategorikusan elutasították, így a vádhatóság javaslatát szem előtt tartva elrendelték a férfi előzetes letartóztatását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: